BBQ این دستور العمل های خوشمزه از کباب کردن لوک هاینز! کتاب

فقط چیزی در مورد کباب فروتن وجود دارد که فقط باعث می شود همه چیز طعم بهتری داشته باشد ، آیا من اشتباه می کنم ، یا من اشتباه می کنم؟ چه برای سرگرمی آخر هفته (بخوانید: برای tacos) و چه برای رفع خلق و خوی در اواسط هفته ، طیف وسیعی از دستورالعمل های الهام گرفته از کباب Luke Hines مطمئناً رضایت اعضای خانواده را جلب خواهد کرد!

تاکوهای گوشت گاو چیلی-آهک

خدمت 4

شما نیاز دارید:

  • استیک دامن 600 گرمی
  • پوست رنده شده و آب 3 لیموترش ، به علاوه گوه های اضافی برای سرو
  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
  • on پیاز قرمز ، ریز خرد شده
  • 1 آووکادو ، خرد شده
  • 1 عدد گوجه فرنگی ، ریز و خرد شده
  • 1 مشت برگ گشنیز

برای مالیدن ادویه چیلی و زیره

  • 2 قاشق چایخوری نمک دریا
  • 1 قاشق چایخوری شله چیلی خشک شده
  • 1 قاشق چایخوری شکر نارگیل
  • 1 قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
  • ½ قاشق چایخوری گشنیز زمینی
  • ½ قاشق چایخوری پاپریکا دودی
  • ½ قاشق چایخوری پودر سیر
  • ½ قاشق چایخوری پودر پیاز
  • sp قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده

برای تورتیلا

  • 2 تخم مرغ بزرگ ، زده شده
  • 1 فنجان شیر نارگیل
  • آرد پیاز گلابی یا تاپیوکا 1 فنجان
  • 3 قاشق غذاخوری آرد نارگیل
  • ½ قاشق چایخوری نمک دریا
  • 2-3 قاشق غذاخوری روغن زیتون بسیار بکر ، روغن نارگیل یا کره

روش

استیک را در ظرفی بریزید ، روی آب آهک بریزید و بگذارید به مدت سی دقیقه در دمای اتاق قرار بگیرد. برای تهیه تورتیلا ، همه مواد به جز روغن یا کره را در یک کاسه مخلوط کنید تا یک خمیر صاف ایجاد شود. کمی از روغن یا کره را در ماهیتابه با حرارت متوسط ​​گرم کنید. یک پیمانه از مخلوط را در ظرف بریزید ، سپس ظرف را کج کرده و بچرخانید تا خمیر به یک دایره 10 سانتی متری گسترش یابد. حرارت را کم کنید و یک تا دو دقیقه بپزید تا کاملاً محکم شود تا ورق بزند ، سپس در طرف دیگر به همان زمان بپزید تا پخته شود ، پف کند و قهوه ای طلایی شود. تورتیلا را به یک بشقاب منتقل کرده و این فرآیند را تکرار کنید و هر بار کمی روغن اضافه کنید تا هشت تورتیلا کوچک درست شود.

در همین حال ، برای مالیدن ادویه ، تمام مواد و ریز پوست آهک را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید. دو طرف استیک را با مالیدن ادویه بپوشانید ، با استفاده از انگشتان خود محکم فشار دهید تا اطمینان حاصل شود که مالش به گوشت می چسبد. گریل کباب را از قبل گرم کنید و با کمی روغن زیتون چرب کنید. استیک را روی گریل قرار داده و از هر طرف حدود 5 دقیقه بپزید. انتقال به تخته چوبی ، شل را با فویل بپوشانید و بگذارید 10 دقیقه استراحت کند. پس از استراحت ، استیک را به صورت نوارهای نازک برش دهید.

پیاز قرمز ، آووکادو ، گوجه فرنگی و روغن باقیمانده را در یک کاسه قرار دهید و خوب مخلوط کنید. روی تورتیلا ها را با مخلوط آووکادو و استیک بالا بریزید ، روی برگ های گشنیز پراکنده کنید ، و با چند گوه آهک سرو کنید.

سالاد هلو تقلب با سس تمشک خرد شده

خدمت 4

شما نیاز دارید:

  • 4 هلو زرد یا سفید ، سنگ برداشته شده و گوشت به صورت گوه بریده می شود
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا آووکادو بسیار بکر
  • 2 فنجان شاهی شاهی
  • 1 treviso radicchio ، برگهای جدا شده و تقریباً پاره شده است
  • 1 قاشق غذاخوری کریر کودک ، شسته شده و تخلیه می شود

برای سس تمشک خرد شده

  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا آووکادو بسیار بکر
  • رنده و آب ریز رنده شده از 1 لیمو
  • 1 مشت کوچک برگ جعفری یا برگ جعفری برگ صاف ، ریز خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری سرکه سیب
  • 100 گرم تمشک
  • نمک دریا و فلفل سیاه تازه آسیاب شده

روش:

گریل کباب را از قبل گرم کنید تا گرم شود. هلو را در روغن بپوشانید ، سپس از هر طرف به مدت یک تا دو دقیقه بپزید یا کمی نرم شود و به زیبایی ذوب شود. کنار یک بشقاب بگذارید. در یک کاسه بزرگ ، گیاه شاهی ، رادیکویو و کپر را بریزید.

برای تهیه پانسمان ، روغن ، آبلیمو و آبلیمو ، گیاهان تازه و سرکه را در یک کاسه یا شیشه قرار دهید و خوب هم بزنید یا تکان دهید. تمشک ها را اضافه کنید و از یک چنگال استفاده کنید تا تقریباً له شوند. خوب هم بزنید یا تکان دهید ، تا زمانی که یک لباس صورتی دوست داشتنی با چند تکه تمشک تیز بدست آورید. با نمک و فلفل مزه دار کنید.

هلوها را به سالاد اضافه کنید ، روی سس را بریزید و به آرامی بریزید تا همه چیز خوب پوشانده شود. روی یک بشقاب بزرگ انبوه شده و سرو کنید.

دستور غذاها با مجوز از کباب کردن این! توسط لوک هاینز. منتشر شده توسط آلو. RRP 39.99 دلار عکاسی توسط مارک روپر.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>