
اگر زمانی برای پوسته پوسته شدن بود ، اکنون وجود داشت ، زیرا کروسان های پرفروش نیویورک تایمز (بدون شوخی ، در سال 2016 NYT گفت که ممکن است “بهترین کروسان های جهان” باشند) رسما به بریزبن می آیند.
Lune Croissanterie قطب شیرینی فروشی است که ملبورنی ها را به مدت 9 سال در صف می کشد تا در چاله های خیرخواهی لذت ببرد. او که توسط کیت رید ، آیرودینامیک سابق F1 خلق شده است ، با استفاده از سابقه مهندسی خود ساخت یک کروسان عالی را به یک علم رساند. از تولید شیرینی گرفته تا فرآیند ، خدمات و حتی طراحی داخلی ، نوآوری در کل تجربه Lune گسترش یافته است.
اینها هیچ کروسان قدیمی بادام نیستند. شکلات شکلات با دو باتوم ارگانیک شکلات تیره ساخته می شود ، در حالی که مصرف آنها یک ژامبون و پنیر شامل سویس گرویر و خردل دانه ای است. کروسان سنتی فرانسوی طی سه روز تهیه می شود ، در حالی که آنها شیرینی های منطقه برتانیا را نیز ارائه می دهند ، که با شکر ورقه ورقه می شوند و در قالب کره ای پخته می شوند تا کارامل شود. و در حالی که کروسان ها شهرت جهانی دارند ، ریشه های Aussie خود را فراموش نمی کنند ، با یک اسکارگوت پر شده از Vegemite و یک بشامل خردل و گری.
با ورود به مسیر تازه احیا شده ماهی ، Lune Croissanterie در اوایل ماه اوت درهای خود را باز خواهد کرد. احتمالاً باید از همین الان شروع به صف بندی کنید!
Leave a reply