ما با سر آشپزهای شهر بریزبن صحبت کردیم تا گرما را بالا ببرند

جذابیت گسترده بریزبن باعث شده است که بهترین استعدادهای آشپزی را از دور و اطراف جذب کند ، که به سرعت چهره غذاخوری در The City طی ده سال گذشته را تغییر داده است. این منطقه نه تنها از دسترسی به برخی از جذاب ترین محصولات استرالیا برخوردار است ، بلکه دارای ترکیبی از تنوع ، اعتماد به نفس آرام و تجربی گرایی است که باعث می شود صحنه غذاخوری برای تماشای آن بسیار هیجان انگیز باشد. ما با شش نفر از بهترین سرآشپزهای شهر صحبت می کنیم تا نگاهی بیندازیم که چه چیزی آنها را به سمت بریزبن کشانده و چه چیزهایی بیشتر آنها را در مورد غذا خوردن در شهر تحریک می کند …

آشپز برد جولی از کیمیاگری قبل از تنها 19 سالگی در سطح بین المللی شناخته شده بود و در مشهورترین آشپزخانه ها زیر نظر جیمی اولیور ، مارکو پیر وایت و اریک چاووت کار می کرد. پس از سفر به دنیا ، جذابیت ایجاد مارک در کشور خود با غذاهای اروپایی که محصولات فصلی محلی را به نمایش می گذاشت ، او و همسرش را بازگرداند – انتخاب ریشه در بریزبن. “بریزبن چنین شهری خوشامد ، صمیمی و پرطرفدار است. بسیاری از شهرهای دیگر هنوز به اعتبار گذشته زندگی می کنند. “

Suwisa Phoonsang ، سرآشپز Naga Thai ، به آشپزی عصر جدید آشپزی در شهر کمک می کند ، که به دلیل ترکیبات طعم ها و سبک های منحصر به فردی که در سایر رستوران های تایلند نخواهید یافت ، مانند کوفته های معروف گل معروف شده است. خربزه زمستانی ، بادام زمینی تفت داده شده ، و کنجد. سوویسا می گوید: “همه می خواهند به بریزبن بروند و با تنوع افرادی که به بریزبن می آیند ، تنوع ناهار خوری نیز بسیار زیاد است.” ” با استفاده از تازه ترین تولیدات محلی که مردم می توانند با آن ارتباط برقرار کنند ، آنها را به اشتراک بگذارید. “

دسترسی به تازه ترین تولیدکنندگان کوئینزلند همچنین کارت ویونی کلیست ، سرآشپز COPPA Spuntino است. او می گوید: “ما با اشتیاق برای ایجاد غذاهای زیبا و خوشمزه بسیار نزدیک با تولید کنندگان پایدار محلی کار می کنیم.” این رستوران نمادین ایتالیایی عاشقانه ساحل آمالفی را با ترکیب اصلی محصولات کوئینزلند ترکیب می کند. به خرچنگ دوزی Fraser Island ، ماهی شمشیر Mooloolaba ، میگوی ببر ساحل طلایی ، گوشت خوک بنگالو و میوه و سبزیجات Sunshine Coast فکر کنید.

ترکیب سلیقه های استرالیا و غذاهای اسپانیایی درست در آن سوی جاده ، تازه وارد ریکو بار و ناهار خوری است ، که شعار استقبال کننده آنها ، “mi casa es tu casa” به معنای ساده “خانه ما خانه شما است”. سرآشپز لورین باراداس بهترین ظروف چوبی ، تاپاس و پایلا را در محیطی آرام اما زیبا سرو می کند و می گوید که ریکو همیشه انتخاب خانگی و طعم های اصیل را انتخاب می کند. او می گوید: “ما نه تنها تجربه عالی غذا از كشورهای مختلف را به مشتریان خود ارائه می دهیم ، بلكه حس جادویی حضور در یك رستوران سطح بالا با خدمات عالی و چشم اندازهای نفس گیر از رودخانه و پل داستان را ایجاد می كنیم.”

شاید همین توانایی طبیعی در هم آمیختن کامل کم و زیاد باشد که باعث شده صحنه غذاخوری بریزبن بسیار منحصر به فرد و جذاب شود. این قطعاً فرمولی است که برای غذاهای محلی عالی ، Blackbird Bar & Grill ، که در کل فضای رستوران طنین انداز است ، مفید واقع شده است. تیم یانگ سرآشپز می گوید شراب و غذای زیبای آنها بدون شکوه و سرگرمی سرو می شود و محیطی را فراهم می کند که برای همه قابل دسترسی است. تیم و تیمش اگرچه مکانی کاملاً تثبیت شده هستند و برای ادامه دادن به الهام بخشیدن و لذت بردن از مهمانان ، منویی همیشه در حال چرخش نگه می دارند. “من فکر می کنم که ما در تقویت صنعت آشپزی در استرالیا برای آشپزهای نسل بعدی خود کمک می کنیم ، فرصتی که من فوق العاده از آن سپاسگزارم. تیم بریزبن یک صحنه ناهار خوری واقعی و آینده است. “

این احساساتی است که تیم با عنوان Green Glass ، مکان الهام گرفته از بیسترو فرانسوی نیز برگزار می کند و می خواهد کلاسیک غذاهای راحتی فرانسه را به لرزه درآورد. سرآشپز Damien Paliwoda می گوید که فرصت زیادی برای رستوران داران جدید وجود دارد تا مفاهیم جدید را در بریزبن آزمایش کنند. “به عنوان یک اروپایی که تصمیم گرفته است تا بریزبن را به خانه خود تبدیل کند ، احساس می کنم که بریزبن در آغاز کار است. بریزبن نوجوانی است که به سرعت یاد می گیرد چه چیزی را دوست دارد و چه چیزی را دوست ندارد. برای من ، این بسیار هیجان انگیز است ، “او می گوید.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>