آیا بنتونیت برای پوست مفید است؟ – زیبا با مغز

مزایای مراقبت از پوست از بنتونیت برای پوست چرب

شما می دانید که آنها چه می گویند ، سطل آشغال یک شخص گنجینه شخص دیگری است.

مورد: خاک رس بنتونیت. اگر پوست شما به اندازه صحرا خشک است ، می خواهید در جهت مخالف بدوید. این چیزها باعث می شوند بیشتر پوسته پوسته شوید.

اما اگر پوست شما به اندازه ماهیتابه چرب است؟ بنتونیت BFF شما می شود. این به شما کمک می کند روغن را خیس کرده و از بین برید.

کنجکاو هستید که بدانید چرا بنتونیت نسبت به پوست چرب بسیار مغرضانه عمل می کند؟ بخوانید تا متوجه شوید:

خاک رس بنتونیت چیست؟

بنتونیت یک خاک رس ناخالص جاذب است که بیشتر از مونتموریلونیت تشکیل شده است.

بنتونیت انواع مختلفی دارد. هرکدام نام خود را مدیون عنصر غالب خود مانند پتاسیم ، سدیم و کلسیم هستند.

بنتونیت معمولاً در اثر هوازدگی خاکستر آتشفشانی ، اغلب در حضور آب ، تشکیل می شود. اما بنتونیت می تواند بسترهای سفالی با منشا نامشخص را نیز توصیف کند.

واقعیت جالب: بنتونیت توسط ویلبور سی نایت در سال 1898 ، به نام شیل بنتون کرتاسه در نزدیکی رودخانه راک در وایومینگ نامگذاری شد.


برای تهیه یک برنامه مراقبت از پوست که از شر درخشش ، آکنه و جوش های سرسیاه خلاص می شود ، مبارزه می کنید؟ برای شروع ورق ترفند رایگان “Best Skincare Routine For Skin Oil” خود را بارگیری کنید (شامل توصیه های محصول + سفارش برنامه مناسب):


بنتونیت برای پوست چرب: آیا می تواند روغن اضافی را جذب کند؟

آیا توجه کرده اید که بنتونیت بیشتر در ماسک های سفالی برای پوست چرب استفاده می شود؟ فوق العاده جاذب است: می تواند چربی ، درخشش و ناخالصی های اضافی پوست را جذب کند.

بنتونیت همان چیزی است که دانشمندان برای تعیین میزان چربی بیماران مبتلا به آکنه های التهابی استفاده می کنند. آنها بنتونیت را بر روی پوست قرار داده و چند دقیقه بعد ، آن را برداشته و میزان روغن جذب شده توسط رس را اندازه گیری می کنند (در صورت تعجب ، افراد دارای آکنه 3 برابر بیشتر از حد طبیعی سبوم تولید می کنند).

پس از آنکه روغن از کار افتاد ، به نظر نمی رسد ماهی تابه غول پیکری داشته باشید که قرار است سر شما باشد. به علاوه ، این روغن اضافی نمی تواند در منافذ جمع شده و آنها را مسدود کند. خداحافظ خداحافظی!

همچنین گفته می شود که بنتونیت می تواند سموم و ناخالصی ها را از پوست بیرون بکشد. اعتراف می کنم شک داشتم. مطمئناً مارک ها حرفی می زنند تا ما را بخرد؟

اما وقتی عمیقتر حفاری کردم ، فهمیدم که در این ادعا واقعیتی وجود دارد. به نظر می رسد ، ارتش در حال آزمایش عوامل جاذب از جمله بنتونیت برای “ضد عفونی کردن عوامل جنگ شیمیایی کشنده سوپرتوکسیک بر روی پوست” با نتایج امیدوار کننده است.

هنوز هم که صحبت از سم زدایی می شود ، این کبد و کلیه ها هستند که بیشتر کار را انجام می دهند ، بنابراین زیاد به بنتونیت اعتماد نکنید.

مربوط: آیا عرق می تواند پوست شما را سم زدایی کند؟

آیا رس بنتونیت عوارض جانبی دارد؟

وظیفه بنتونیت خیساندن سبوم اضافی است. سبوم به سادگی مرطوب کننده طبیعی پوست شما است.

اگر پوست شما بیش از حد مورد نیاز سبوم پمپاژ کند ، بنتونیت با خلاص شدن از شر مقدار اضافی ، به کمک شما می آید.

اما اگر پوست شما خشک است و به اندازه کافی چربی از بدن خارج نمی کند تا به طور طبیعی مرطوب بماند؟ شما نمی خواهید بنتونیت کمی که پوست شما تولید می کند ، خیس بخورد. این یک دستورالعمل برای خشکی و پوسته پوسته شدن است.

مربوط: تمام آنچه در مورد Sebum باید بدانید. مرطوب کننده طبیعی پوست شما

چگونه از رس بنتونیت استفاده می کنید؟

برای بهترین نتیجه ، چند هفته در هفته پس از تمیز کردن از ماسک سفالی با بنتونیت استفاده کنید. انجام کار کافی است.

بهترین محصولات مراقبت از پوست با بنتونیت کدامند؟

خط پایین

خاصیت خیساندن بنتونیت باعث می شود BFF پوست چرب باشد و دشمن قوسی پوست خشک باشد. با دقت از آن استفاده کنید!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>